От ВМРО – Велико Търново обявиха кандидатите си за местния вот

От ВМРО – Велико Търново обявиха кандидатите си за местния вот

27 септември 2019  |   0 коментара

С тридесет и двама кандидати за общинския съвет и четирима кадидат-кметове на населени места ще влезе в битка на местните избори ВМРО - БНД, Велико Търново. След като документите бяха внесени в Общинската избирателна комисия за регистрация, воеводите дадоха пресконференция, на която представиха своите цели и задачи, по които работят и ще продължат да работят.

Приоритети ни са свързани с образованието от детската ясла до университета. Ще работим за въвеждането на безплатни детски градини, което според нас е стъпка в правилната посока за решаването на проблема с демографската криза. За развитие на инфраструктурата в града, решаване на проблемите с транспорта и паркирането. Ще настояваме да бъде разработена общинска програма за патриотично възпитание, както и да бъдат направени конституционни промени, в които да е записано, че президентът и народните представители трябва да полагат своята клетва в старата столица, когато встъпват в длъжност, заяви доц. д-р Милен Михов, който е кандидатът на войводите за кметския стол във Велико Търново.

Освен него, кандидати за кметове на населени места в общината са Антон Стойчев в с. Леденик, Стефан Мъглов в с. Самоводене и Данчо Димитров в гр. Дебелец.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *