От Варна номинираха Иво Пазарджиев за кандидат на изборите за ЕП

От Варна номинираха Иво Пазарджиев за кандидат на изборите за ЕП

23 февруари 2019  |   0 коментара

Варненски войводи от район „Одесос“ излъчиха свои номинации за евродепутатската листа на ВМРО.

Членовете на ВМРО - „Одесос“ са се обединили, че безспорен лидер на ВМРО за предстоящите избори за Европейски парламент е заместник-председателят на Организацията Ангел Джамбазки.

Освен него ВМРО следва да излъчи и други изявени личности в обществения и политическия живот. 32-годишният адвокат Иво Пазарджиев - председател на групата на ВМРО в Русенския общински съвет е яростен радетел на българщината, християнските и семейните ценности. Той беше специален гост на клетвата на варненската организация на 18 февруари. По време на церемонията бяха приети шестима нови членове.

ВМРО – Варна номинира за кандидат за евродепутат русенския общински съветник от ВМРО и известен адвокат Иво Пазарджиев, съобщи председателят на местната организация Венцислав Сивов.

Източник: „Нова Варна

Припомняме, че преди седмици видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му. Подкрепа Ангел Джамбазки получи и от Съюза на патриотичните сили „Защита“. До момента кандидатурата на заместник-председателя на ВМРО и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки за втори мандат в ЕП и водач на листа бе издигната от партийните организации от:

Врачанско,

Ямбол

Шумен

Старозагорско

Пловдив

Пазарджик

Кюстендил

Карлово

Сливен

Тервел

Хасково

Кърджали

Благоевград

София,

Плевен.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *