Останем ли си на 25-ти вкъщи, вотът ще е купен

Останем ли си на 25-ти вкъщи, вотът ще е купен

12 май 2014  |   0 коментара

Ако си останем по къщите на 25 май и не излезем да гласуваме, купените от ДПС цигански гласове ще решат вота, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в Горна Оряховица. Той е кандидат за евродепутат от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“.

Градът бе поредната спирка от турнето за повдигане на националното самочувствие, което предприеха партньорите от коалиция.

Шокира ме това, което видях в село Драганово – от 8000 души население, то се е стопило на 2000. Половината от тях са пенсионери, а другата половина - цигани. Това се дължи на тоталната безнаказаност на българските политици, заяви Каракачанов.

Когато говорим за проблем с циганите, не го казваме от омраза, а за да се знае, че в нашата държава правилата за всички са едни.  Въпросът за вписване на несоциализираното циганско население в обществото е изключително важен. И този въпрос трябва да бъде поставен от трибуната на Европейския парламент, обясни той.

Тази политика към циганите се толерира изкуствено от партиите на статуквото, защото те имат полза от едно лесно манипулируемо население, каза още Каракачанов.

Лидерът на ВМРО заяви, че предстоящите избори ще са изпитание за българския народ. Той посочи и проблема на всички политици досега – че не са били истински патриоти. По думите му, политиците са си закачали портрета на Левски, но без да си спомнят завета му – всички да са равни пред закона български.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *