Общински съветник от ВМРО издигнат от силна местна коалиция за кмет на Балчик

Общински съветник от ВМРО издигнат от силна местна коалиция за кмет на Балчик

21 септември 2019  |   0 коментара

Местна коалиция ВМРO  (ГЕРБ, СДС)  подаде документи за рагистрация в изборите за общински съветници и кметове в Общинската избирателна комисия в Балчик. Двете основни политически сили в крайморската община – ВМРО, която спечели частичните избори за Общински съвет през 2016 г. и ГЕРБ, заедно с традиционно добре представената на местно ниво СДС, обединяват силите си, за да променят модела на управление в Балчик, каквото е и желанието на живеещите в общината.

Местната коалиция издига за кмет на Община Балчик кандидатурата на общинския съветник от ВМРО Атанас Атанасов.

Той е на 51 години, завършил е висше инженерно образование. Работил 12 години в системата на МВР. Занимава се с частна охранителна дейност на територията на крайморските добруджански общини. Общински съветник от ВМРО, един от най-активните в продължение на два мандата.

Коалицията ВМРО (ГЕРБ, СДС)  ще участва на предстоящите на 27 октомври местни избори в Община Балчик и с обща листа за общински съветници, чийто водач ще бъде кандидатът за кмет Атанас Атанасов.  Трите формации ще издигнат и общи кандидати за кметове на осемте села в крайморската община, в които ще има избор.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *