Общинският комитет на ВМРО – Карлово номинира Ангел Джамбазки за евродепутат и призовава всички родолюбиви българи да застанат зад него

Общинският комитет на ВМРО – Карлово номинира Ангел Джамбазки за евродепутат и призовава всички родолюбиви българи да застанат зад него

12 февруари 2019  |   0 коментара

Ние, представителите на всички местни организации на ВМРО - БНД в Община Карлово, подкрепяме единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на ВМРО - БНД за изборите за Европейски парламент 2019, се казва в декларацията на Общинския комитет на партията в Карлово.

Патриотите от общината Карлово изтъкват заслугите на заместник-председателя на ВМРО и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки в сегашния ЕП. Заявяват, че той е действал винаги като защитник на българските национални интереси. Затова и отново го номинират за кандидат на предстоящите избори за Европейски парламент и водач на листа.

Призоваваме всички родолюбиви българи да застанат зад тази кандидатура в една обединена патриотична листа, пишат още в декларацията войводите от Карлово.

До момента номинации да бъде водач на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на ВМРО от ВрачанскоЯмболШуменПловдивПазарджик, Кюстендил. Преди седмици пък видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му.

Ето целия текст на документа >>>

ДЕКЛАРАЦИЯ

От: Общински комитет на ВМРО - БНД, община Карлово

Относно: Номиниране на Ангел Джамбазки за водач на листата на ВМРО - БНД  за изборите за Европейски парламент 2019 г.

Ние, представителите на всички местни организации на ВМРО - БНД в Община Карлово, подкрепяме единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на ВМРО - БНД за изборите за Европейски парламент 2019.

Ангел Джамбазки е достоен пример за това как българските представители в ЕП трябва да защитават националните ни интереси. Със своята дейност той се доказа като най-активния и успешен български представител в ЕП.

Неговите позиции по актуални проблеми го нареждат и сред най-активните евродепутати от всички страни членки на ЕС.

Считаме, че с бъдещата си дейност в ЕП Джамбазки ще продължи да отстоява българската национална кауза все по-успешно и категорично.

Няма по-логична и обоснована номинация за водач на листата на ВМРО - БНД за предстоящите избори за Европейски парламент от тази на  Ангел Джамбазки.

Призоваваме всички родолюбиви българи да застанат зад тази кандидатура в една обединена патриотична листа!

Да живее България! Напред и нагоре!

Карлово, 08.02.2019 г.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *