„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ закриха кампанията в Русе с музей на открито

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ закриха кампанията в Русе с музей на открито

23 март 2017  |   0 коментара

Патриотите отбелязаха и 100 години от Дойранската епопея

Водачът на листата Искрен Веселинов и кандидатите Галин Григоров, Атанас Барбуков и Иво Пазарджиев показаха исторически оръжия от периода на Средновековието до Първата световна война. Откритата експозиция, именувана „Приказка за България“, бе разположена в градинката пред СУ „Христо Ботев“ - Русе до Паметника на загиналите в Сръбско-българската война от 1885 година.

Бяха организирани още и турнири за стрелба с лък и въздушна пушка, а любопитните имаха възможност да се запознаят отблизо с реплики на брони, мечове, щитове, лъкове и пушки, използвани от българските армии в различни периоди от времето.

Искаме да представим едно своеобразно преминаване през различни епохи, в които всеки посетител ще се докосне до духа на времето, в което са се случвали уникални събития, в което са живели обикновени хора с техните чисто човешки съдби и в което са поставяни основите на съвременна България, заяви Галин Григоров.

Закриваме кампанията на Обединени патриоти по този начин, защото през всичките години ние напомняме на българина, че е българин и с достойнство трябва да носи това име. Защото през 2017 г. се навършват 100 г. от Дойранската епопея, една от най великите победи на Българската армия. На 26 март се навършват 104 години от превземането на считаната за непревземаема Одринска крепост, каза още Григоров.

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ призовават всеки, който се чувства истински българин, на 26 март да подкрепи коалицията с номер 17 в бюлетината. Защото докато помним историята си и ни има нас, ще я има и България.  

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *