„Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха 7001 подписа в ЦИК

„Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха 7001 подписа в ЦИК

20 септември 2016  |   1 коментар

Лидерите на НФСБ, „Атака“ и ВМРО – Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, внесоха в ЦИК 7001 подписа за регистрация на коалиция „Обединени патриоти „НФСБ, АТАКА и ВМРО“за президентските избори, които ще се проведат на 6 ноември 2016 г.

Коалицията ще издигне Красимир Каракачанов (ВМРО) и Явор Нотев („Атака“) за кандидати за президент и вицепрезидент на Република България.

Всички теми, които в момента са на дневен ред, ние ги поставяме повече от десет години. Сред тях са битовата престъпност, демографската криза, циганският въпрос и проблемът с нелегалните имигранти, заяви пред журналисти Красимир Каракачанов.

Той отказа да даде категорична прогноза за резултат от вота на гражданите, но декларира убедеността си, че с Явор Нотев без особени трудности ще отидат на балотаж.

Надявам се на един достоен резултат, с който да затвърдим позицията, че обединението прави силата, заяви от своя страна Явор Нотев.

При внасянето на подписите присъстваха заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки и народни представители от парламентарните групи на Патриотичен фронт и на „Атака“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *