Обединени патриоти на 3 март: Искаме властта, за да притиснем ЕС за мигрантите

Обединени патриоти на 3 март: Искаме властта, за да притиснем ЕС за мигрантите

03 март 2017  |   2 коментара

Хиляди патриоти се включиха в грандиозното шествие на Обединени патриоти по случай Освобождението на България от турско робство. На националния празник 3 март НФСБ, АТАКА и ВМРО показаха за пореден път силата на обединението на патриотичните сили и поведоха тържествения митинг от Националния дворец на културата.

Начело на шествието бяха Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Данчо Хаджиев, Десислав Чуколов, Юлиан Ангелов, Ангел Джамбазки и кандидати за народни представители от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Празничното мероприятие мина през централните столични улици. Множеството се спря пред сградата на информационното бюро на Европейския парламент в София, където последваха мощни освирквания в знак на несъгласие с т.нар. европейски ценности.

Под звуците на патриотични маршове и песни, както и възторжени възгласи „България“, шествието стигна до храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че 26 години политиците от ляво и дясно се подлагат на протурската политика.

Затова ние, „Обединените патриоти”, си подадохме ръка, защото България е в опасност. България днес е с най-ниската раждаемост, с най-високата смъртност, с най-много ракови заболявания на глава от населението в Европа, с най-ниски доходи, с най-ниски пенсии и заплати. Отново турски партии се опитват да определят бъдещето на страната ни, посочи Каракачанов.

За разлика от другите партии, които всяка сутрин питат своите началници в Брюксел какво да правят, ние нямаме началници нито в Брюксел, нито във Вашингтон, нито в Анкара, нито в Москва. Нашето семейство е целокупният български народ. Не спазваме и не се интересуваме от никакви измислени европейски ценности, трети пол и гей тоалетните. Ние се интересуваме от това, че нашите български съграждани, над 2 милиона български пенсионери, живеят с най-ниските доходи в Европа, заяви пред хилядите патриоти Каракачанов.

Той беше категоричен, че компромиси с българския интерес няма да правят.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви, че обединението на националистите се приема много добре от хората и е пример за политиците в България, че трябва да са единни в името на Отечеството.

Той направи забележка, че в официалните речи на властта не се казва от какво сме се освободили.

От османско робство. Това е пълен мрак за нашата история, от който ни изважда руската империя. Русия освобождава България, не НАТО, не САЩ, не ЕС. Напротив, тогавашният Европейски съюз помага на Османската империя и отдалечава нашето освобождение. В Берлин тогавашният ЕС нарязва България като баница и после десетилетия водим войни за нашето обединение, но безуспешно. Вечна памет на падналите 200 хиляди руски войници и офицери, на финландските, на румънските и на нашите опълченци на Шипка, които показаха на целия свят как се брани родна земя, допълни Сидеров.

Ние сме най-сериозни критици на Европейския съюз, който трябва да се промени, но това домакинство трябва да бъде в ръцете на Обединени патриоти, за да можем да поставим въпросите, които вълнуват България и Европа, заяви Сидеров по повод председателството ни на ЕС през 2018 г.

Ако ние управляваме ще поставим въпросите, които не се поставяха досега – за границите на Европа. Има ли такива изобщо? Пази ли ги? Ние сме на самата граница. Как ще продължава европейската политика по този въпрос? Ще идват ли още престъпници, за които Европа отваря обятия и ги приема? Не! И не трябва. Но това трябва да го кажем ние, категоричен бе той.

България ще се развива ли икономически или ще бъде втора, трета категория? България ще развива ли собствена енергетика? Това са въпросите, които само патриотите могат да поставят, никой друг, заключи Сидеров.

Данчо Хаджиев от НФСБ заяви, че без 3 март нямаше да има 6 септември, 22 септември, нямаше да празнуваме и 24 май, а можеше да бъдем подложени на унищожителен геноцид.

Той заяви, че Патриотите продължат борбата за окончателно изчистване и никакво допускане отново на властови позиции на антибългарските противоконституционни партии ДПС, а вече и на ДОСТ.

Хаджиев сподели, че е нетърпелив да види успеха на Обединени патриоти на 26 март и цитира Сидеров, който беше казал „Сърцето ми пее, като виждам колко сте многобройни“.

Коментари

  • Наско

    март 04, 2017 в 8:23

    Не,мигрантите са заплахата.Не знам защо,но умишлено се прикрива бройката на завърналите се ОКОНЧАТЕЛНО от Турция "българи" и как са купувани имоти и земи.Защо се акцентира на мигрантите-днеска ги има,утре-няма......а,заселените и потурчени български райони....

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *