Обединени патриоти в Търговище: Не правете грешни завои

Обединени патриоти в Търговище: Не правете грешни завои

17 март 2017  |   0 коментара

Коалиция „Обединени патриоти“ раздаде пътни карти на шофьорите в Търговище

Коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ проведе интересна акция в Търговище. Кандидатите за народни представители в 28 МИР - Търговище Георги Дракалиев, Христо Радев и Антоанета Стоянова запознаха шофьорите с града с „правилните маршрути“.

Дракалиев посъветва чрез този акт гражданите да не влизат в грешните завои на ляво и дясно, а да карат в правилната посока на патриотизма. На 26 март на парламентарните избори той ги призова да подкрепят патриотичната идея, като гласуват с бюлетина номер 17.

Тримата кандидат-депутати и млади симпатизанти на коалицията раздаваха на възлови кръстовища в Търговище пътна карта на България, на гърба на която е изписана политическата платформа на „Обединени патриоти“.

Заедно с пътните карти бяха раздадени и хиляди български флагчета за автомобили. Акцията се проведе по повод годишнина от падането на Одрин. С нея се цели да се припомни на българите, че макар и малка страната ни вече веднъж се е опълчила смело на Османската империя.

Само преди седмица Обединени патриоти представиха листата си в Търговище – Георги Дракалиев, Христо Радев, Сашо Йорданов и Антоанета Стоянова.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *