Обединените патриоти искат Европа на отечествата на нациите

23 март 2017  |   0 коментара

Юлиан Ангелов от коалицията каза пред Bulgaria ON AIR, че те стоят зад идеята всяка държава да защитава интересите и идентичността си

Обединените патриоти стоят твърдо зад идеята, че Европа трябва да е Европа на отечествага и на нациите и всяка държава трябва да защитава собствените си интереси, традиции, ценности и идентичност, да не позволява те да бъдат подменяни от хора от държави от Третия свят. 

Кандидатът за народен представител от коалицията на Патриотите за 24 МИР София Юлиан Ангелов изброи в студиото на „Денят ON AIR“ какви са позициите на националистическата организация.

Запитан как, според него, се стигна до атентата в сряда в Лондон, Ангелов каза, че вината е най вече на големите европейски държави. Те десетилетия наред привличаха всякакви хора от третия свят, които не успяха да интегрират. А вълната от нелегални мигранти през последните години допринесе в Европа да влязат други, които нямат нищо общо с европейските ценности и идентичност, нищо, свързано с демокрацията, твърди политикът.

Провален е целия този либерален модел, по който се управляваше Европа, каза той и допълни, че освен тя самата да защитава интересите си, трябва и всяка държава да защитава националните си интереси. Не бива Европа да е някаква размита общност от размити хора. Важни са ценностите на европейците и не трябва те да бъдат подменяни от хора, идващи отвън.

Кандидат-депутатът каза пред Bulgaria ON AIR, че към този момент коалиционният съвет на Патриотите взима решение по какъв начин политическата формация да противодейства на автобусите от Турция, които влизат в България. Блокирахме границата във вторник, за да попречим турската държава да ни изпраща гласоподаватели, на които им е казана на изборите у нас да гласуват за конкретна партия, каза патриотът.

Юлиан Ангелов е на мнение, че българските институции в сектор сигурност трябва да бъдат обезпечени с кадри и достатъчно технически средства, за да могат да разбират кога в страната ни има различни звена, предразположени за тероризъм или за проповядване на различни религиозни радикални течения.

Държавата трябва да спре финансирането на организации от чужбина и на такива у нас, които налагат друг вид ислям. Радикалният ислям трябва да бъде криминализиран, както е в Англия, категоричен бе Ангелов и уточни, че в 43-тото Народно събрание Патриотите са внесли предложение за законови изменения в тази посока. Внесени са също и промени в Закона за резерва и военните сили, с цел подобряване на сигурността в държавата, но парламентът не ги е приел.

Не сме излъгали никого, не сме обещавали празни приказки, правихме това, което бяхме поели като ангажимент към хората, каза Юлиан Ангелов.

Той отбеляза, че коалицията не ревнува, че други партии взимат предизборни идеи от тях, дори са им показали какво те самите трябва да направят като реформи.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *