Обединените патриоти издигат кандидат за кмет на район „Младост“

Обединените патриоти издигат кандидат за кмет на район „Младост“

06 октомври 2016  |   0 коментара

Мария Цветкова, дългогодишен журналист и публицист от телевизия СКАТ, е кандидатът за кмет на столичния район „Младост“, издигнат от коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО".

 се регистрираха като местна коалиция в за участие в частичните избори за кмет на столичния район "Младост". Документите бяха внесени от

Заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, председателят на НФСБ Валери Симеонов и заместник-председателят на АТАКА Десислав Чуколов, които са и депутати в 43-то Народно събрание, внесоха документите в  Общинската избирателна комисия – София.

Голямото предимство, което предлагаме на гражданите на „Младост“ в лицето на Мария Цветкова, е, че тя е стойностен кандидат, човек-патриот, човек-отговорен, доказала се професионално, перфектен журналист, публицист и редактор, отлично е запозната с проблемите на района и като водеща на предаване, посветено на проблемите на София.  Трябва да бъде предпочетена пред всички останали кандидати, тъй като не робува на партийни предразсъдици, а за нея бъдещето на квартала е най-важно, заяви пред журналисти Валери Симеонов.

„Младост“ се е превърнал в град на автомобилите и на бетонното строителство и е загубил човешкия си облик. Не може майките с децата и пешеходците да бъдат свалени на пътното платно, а колите да бъдат паркирани върху тротоарите, зелените площи и детските площадки да бъдат презастроени, а цигански каруци да се разхождат по булевардите в нарушение на наредбите и да разнасят боклуци и зарази. Освен това „Младост“ е загубил националния си дух. Там няма да видите нито едно национално знаме, освен пред общината или спуснато от балкона на някой родолюбив гражданин, заяви Мария Цветкова.

Тя бе категорична, че ако „Обединени патриоти НФСБ, Атака и ВМРО“ имат кмет на „Младост“, по целия булевард „Александър Малинов“, свързващ центъра и „Цариградско шосе“ с района, с Бизнес парка и с Околовръстното шосе, ще се вее българският трикольор.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *