Няма нито един портрет на циганин, дал живота си за свободата на България

Няма нито един портрет на циганин, дал живота си за свободата на България

18 юни 2015  |   2 коментара

Всички ние сме данъкоплатци, плащаме ток и вода, имаме дядовци, загинали за свободата на Отечеството. Няма обаче нито един портрет на циганин, дал живота си за свободата на България. През последните 25 години се натрупа такова напрежение между българи и цигани, че сме на ръба на гражданска война. Това заяви по време на пресконференция в Кюстендил председателят на ВМРО в града Георги Петров.

Срещата с медиите бе организирана от Патриотичния фронт в Кюстендил заради изостреното напрежение между цигани и българи. Пресконференцията премина в диспут за формиране на обща стратегия за разрешаване на проблемите, свързани с циганската безотговорност и неспазване на законите. Беше предложено държавните органи стриктно да прилагат записаното в Конституцията задължително образование на децата и подрастващото поколение от всички етноси, както и по-сериозни мерки към нарасналата престъпност и опазване на обществения ред.

Писмени сигнали до Община Кюстендил, Областната дирекция на МВР или адресирани до клуба на ВМРО да подават кюстендилци срещу беззаконията на циганите, призова заместник-областният управител на София и лидер на Движение „БГ патриот" Петър Харалампиев по време на разговорите.

На гражданите вече им е писнало, не може българите да биват грабени, убивани, старци да са изнасилвани и циганите да се чувстват безнаказани. Реагират младите хора, защото имат нетърпимост към циганските своеволия. Затова сме в една напрегната ситуация в районите, където има гета. Моите наблюдения са, че и циганското гето в Кюстендил се увеличава много през годините и това не е само заради високата раждаемост, а заради пришълците, които се заселват тук. Вината за ситуацията на циганите е на циганските барони, които умишлено ги държат в бедност, за да може да ги манипулират. Много важна е ролята на кмета и общинската администрация, които да контролират какви хора се заселват тук, плащат ли си данъците, такса смет, живеят ли като нормални български граждани, които спазват Конституцията и законите, коментира  още Харалампиев.

Коментари

 • Протогеров

  юни 18, 2015 в 9:40

  Не се говори въобще за организираната циганска престъпност.
  Производство и разпространение на синтетични наркотици, трафик на хора и проституция, контрабанда на всякакви стоки. По същите канали могат много лесно да потекат и оръжия после с пръчки ли да се защитаваме?! Заповядайте и вижте в Пловдив, Варна и Бургас за какво става въпрос, а най-лошото е че нищо от това не е тайна. На полицията се плаща и всичко си върви без пречки, а всеки които си мисли че това е хипербола или небивалици или е невежа в тази област или защитава интереси несъвместими с националния.
  Време е за радикална промяна всички леви и всички либерали да си намерят друга държава където да подкопават националните идеали!
  Време е за революция писна ми да гледам как родината ми гние!

 • Възрожденеца

  юни 20, 2015 в 4:49

  Какви портрети на цигани "герой" търсите!, те са "герой" паразити престъпници, който смучат жизнените способности от жизнената снага на българския народ. За разлика от "природните" мънички обикновени паразити, който можеш да се отървеш много лесно, този многоброен и и добре "въоръжен" с секири и сопи паплач, и от горе на това усилено защитен от различни соросойдни "хуманитарни" организаци и "граждански" общества, има потециалната възможност да съсипе българските моговековни цивилизаторцки усой, ако не бъдат въведени, неотложни мерки за спирането в този цигански вулканичен взрив. По добре испитания китайския пример, на циганско семейство да се позволява само едно дете, и толкоз. Професионалните "майки" да бъдат отстранени от листите на българските данакоплатци и средствата спестени по този начин да бъдат вложени за увеличаване на бългатската раждаемост в страната. Това не са расиски способи, а са единствените мерки за подобрението на стандарта на живот на това паразитиращо малцинство.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *