Номинации за народни представители направи ВМРО за област Враца

Номинации за народни представители направи ВМРО за област Враца

07 февруари 2017  |   0 коментара

Номинации на ВМРО за кандидати за народни представители за извънредните парламентарни избори на 26 март 2017 г. бяха направени по време на разширено заседание на Областния комитет на партията за обл. Враца. На събранието присъстваха представляващи общинските структури на ВМРО в областта.

Досегашният депутат от Враца и член на националното ръководство на ВМРО Красимир Богданов изложи резюме на отчета за дейността си в НС, който беше представен на пресконференция в началото на януари. Отчетът е отпечатан на хартиен носител в тираж 1000 бр. и ще бъде разпространен в Област Враца. Събранието даде положителна оценка на работата на Красимир Богданов и на депутатите от ВМРО в НС.

Събранието обсъди резултатите от президентските избори и успешната формула „Обединени патриоти“. В този формат ВМРО ще се яви и на парламентарните избори през март.

Присъстващите разгледаха предложенията и взеха следните решения:

1. Номинират Красимир Богданов за водач на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ за 6 Врачански МИР.

- номинират за кандидати за народни представители д-р Светлозар Лазаров – личен лекар в община Бяла Слатина, Роберино Маринов – икономист, общински съветник от ВМРО в Оряхово, Красимир Ангелов – художник, председател на  групата съветници на ВМРО във Враца, д-р Тихомир Тодоров – участъков ветеринарен лекар в община Криводол, Марин Цветков – общински съветник във Враца, организатор на ВМРО за Северозападна България (направил самоотвод) и двама представители на гражданската квота (имената ще бъдат съобщени по-късно).

2. Упълномощават Областният комитет да определи имената и позициите в листата на номинираните от събранието кандидати на ВМРО.

3. Номинират национални кандидатури на ВМРО-БНД за парламентарните избори през м. март: Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов, Юлиян Ангелов, Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов и от гражданската квота Емил Димитров.

Положили подписи под решенията:

За Областния комитет на ВМРО – Красимир Богданов – председател; Красимир Тодоров – зам.-председател

За ВМРО - Враца – Красимир Ангелов

За НЖО на ВМРО – Галя Георгиева

За НМК на ВМРО – Момчил Янков

За ВМРО - Роман – Марин Връбчев

За ВМРО - Мездра – Тихомир Илчев

За ВМРО - Криводол – Тихомир Тодоров

За ВМРО - Бяла Слатина – Валери Андреев

За ВМРО - Хайредин – Людмил Симеонов

За ВМРО - Козлодуй - отсъстват по уважителни причини, уведомени за решенията

За ВМРО - Оряхово – Робертино Маринов

За ВМРО - Мизия – Цветомир Марков

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *