Нова структура обедини дамите от ВМРО в Плевен

Нова структура обедини дамите от ВМРО в Плевен

28 декември 2014  |   0 коментара

Павлина Микова бе избрана за председател на женската организация на ВМРО в Плевен. На учредителното събрание официални гости бяха народният представител от Патриотичния фронт д-р Султанка Петрова, която оглавява Националната женска организация на партията, и областният председател на ВМРО – Плевен д-р Калин Поповски.

Целта на женските организации е да обедини дамите в партията в звено, отговарящо за темите, свързани със здравеопазването, с грижата за децата и със семейството като институция. Благотворителността и добротворчеството са естествен наш ангажимент. Резултатите от работата ни по места са налице и се радвам, че все повече жени се присъединяват към каузата ни, сподели д-р Петрова.

Тя допълни, че организацията в Плевен може да разчита на пълна подкрепа от националното ръководството на НЖО.

Д-р Петрова припомни, че една от заявките на ВМРО - Плевен е увеличаване средствата във Фонда за репродуктивна медицина и декларира, че това ще е акцент и в работата ѝ в Народното събрание.

Предстои ни много работа и започваме още от днес. Основаването на женската организация на ВМРО в Плевен е обещание за активна дейност на местно ниво и вярваме, че все повече дами ще се присъединят към нас, споделиха учредителите.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *