Нова виртуална среща с патриотите

Нова виртуална среща с патриотите

22 септември 2014  |   0 коментара

Профилът на ВМРО е социалната мрежа бе свален от администраторите на „Фейсбук“, след като е бил докладван от недоброжелатели за измамно съдържание. Този комуникационен канал бе създаден и поддържан, за да може симпатизиращите на партията да бъдат своевременно  информирани за дейността в различните региони на страната, за достоверно разпространение на актуалните позиции по важни за България и българите въпроси от обществено и политическо естество. Профилът на ВМРО бе един от основните механизми за връзка със заинтересованите български граждани.

Една от версиите за случилото се е политическа цензура. За съжаление, в България все още битува убеждението, че заглушаването елиминира гласа на инакомислещите. Българският патриотизъм е ключов фактор на политическата арена и това не би могло да бъде прикрито.

ВМРО ще продължава да бъде активен говорител във виртуалното пространство, за да достигне до онези свои поддръжници, с които нашите представители не са имали възможност да се срещнат лично. Страницата в социалната мрежа, харесана от почти 25 000 потребители, ще се превърне в основният разпространител на идейните принципи и начинания на автентичния български патриотизъм.

След като харесате страницата в социалната мрежа, нужно е да отбележите, че искате да получавате известия за публикациите, направени от ВМРО – Българско национално движение. Това е единственият начин да не пропуснете важна информация, предвид ограниченията, налагани от администраторите на платформата.

Дни, след като между НФСБ и ВМРО бе подписано споразумение за общо явяване на изборите за народни представители на 5 октомври, бе създадена и друга страница. В нея се публикува информация единствено за предизборната кампания. Благодарение на нея може да следите кога и къде ще бъдат нашите представители, за да се срещнете с тях, както и да се информирате за мерките, които предлагаме. И тук е нужно изрично да посочите, че искате да получавате известия.

За използващите мобилни телефони с операционна система „Андроид", ВМРО създаде и специално приложение, чрез което улеснява използването на елктронната страница на партията. Него може да изтеглите от тук >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *