Ние предупреждавахме!

Ние предупреждавахме!

04 ноември 2013  |   0 коментара

Ако политиците се бяха вслушали в това, което ВМРО предупреждава от време насам, може би нямаше да се стигне до инцидента с 20-годишната Виктория. С действията си срещу нелегалните имигранти ВМРО не търси реклама, от каквато нямаме нужда. Искаме просто политиците да чуят това, което предлагаме.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ д-р Султанка Петрова от женската организация на ВМРО. Според нея правителството не е издържало теста, на който е било подложено във връзка с бежанците.

Красимир Каракачанов още през септември каза, че има много сериозен проблем с имигрантите и даде две много прости решения. Първото от тях бе да се затвори границата. Всички скочиха. Но те не разбраха, че посланието бе да се възстанови кльонът, за да спрем не бежанците, а нелегалните имигранти. Второто предложение бе пресяване на хората.Към бягащите от войната сме толерантни, уточни Петрова.

Много малко хора знаят разликата между бежанци и нелегалните имигранти. Според мен това е най-големият проблем. И сега всичко се минава под въпроса "бежанците". Не е така обаче. Ние сме свидетели, точно в този момент, че бежанци в района няма, заяви Маргарита Недкова, директор на ансамбъл „Гоце Делчев“, в който танцува ранената от нелегален имигрант Виктория.

Недкова разкри, че в района около джамията се наблюдават „хора, които са агресивен авангард на нещо много по-сериозно там". Според нея политически сили в момента си правят „невероятен ПР" на гърба на семейството на Вики. Семейството сега дори на нас не иска да отговаря, каза още тя.

За мен Вики е голям герой, защото след като е чула заповедта от чужденеца да даде оборота, тя се е борила, за да излезе от магазина и да извика помощ. Въпреки че без тя да предизвика агресията му, той е започнал да я ръга. Вики е била зад тезгяха и е била на височината на щанда, затова всичките удари по нея са по главата, врата и ръцете. Наложи се и кръвопреливане, момичето е загубило много кръв, коментира още директорът на ансамбъл „Гоце Делчев“.

Недкова е на мнение, че от една година районът около джамията е опасен, особено вечерта. През деня някак не се забелязва това, но вечер е ужасно, минават на групи, твърди тя.

В момента във социалната мрежа има страница в подкрепа на пострадалото момиче, събрала над 6000 последователи.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *