НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

30 юли 2014  |   2 коментара

В декларация ръководството на Националното движение „БГ патриот“ изразява пълната си подкрепа за политическите действията на ВМРО от последните дни

В текста на документа, изпратен до медиите, от „БГ патриот“ определят излизането на ВМРО от коалицията около ББЦ като „своевременно,  подходящо, уместно и точно действие“. Успехът на тази коалиция според тях е безспорен и тя е реализирала целта, за която е била създадена.

От „БГ патриот“ смятат, че за изборите на 5 октомври трябва да се случи „обединение на всички истински патриотични организации, около двете големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии - ВМРО и НФСБ“.

Те заявяват готовност да бъдат активен партньор на такова патриотично обединение на предстоящите парламентарни избори.

Пълен текст на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

на

ръководството Национално движение

БГ Патриот 

„Национално Движение  БГ Патриот“, приема и подкрепя решението на  Партия ВМРО за напускане на Коалиция „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“, като своевременно,  подходящо, уместно и точно действие.

Този политически съюз, постигна безспорен успех, вкарвайки двама депутати в ЕП и успявайки да реализира и осъществи целта, за която бе създаден.

Предвид предстоящите  избори за 43-то Народно събрание, насрочени за 5 октомври 2014 г., които са от особено важно значение за България,  Национално Движение  БГ Патриот счита, че коалицията „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ е изчерпана и е време за създаването на ново политическо обединение.

Обединение на всички истински патриотични организации, около двете  големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии - ВМРО и НФСБ.

Предстоящата коалиция  между ВМРО и НФСБ –„Патриотичен Фронт“,  има ясно изразени принципи, визия и мисия, като на първо място поставя интересите на България над партийните, корпоративни  или личностни интереси, което я отличава  от останалите партии и коалиции.

Национално Движение БГ Патриот, споделя същите ценности, като поставя на първо място интересите на България и изразява готовност да работи съвместно с ВМРО и НФСБ в коалиция „Патриотичен Фронт“, като активен партньор по време на предстоящите избори.

(Приета с решение на Ръководството на

Национално движение БГ Патриот

     от 29 юли 2014 г.)

Коментари

  • ilia

    юли 30, 2014 в 9:16

    bravo imro

  • Георги

    юли 31, 2014 в 8:48

    Много добра коалиция, фаворитните ми партии в едно.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *