На пазара освен зарзават се продават и цигански гласове

На пазара освен зарзават се продават и цигански гласове

23 септември 2014  |   0 коментара

На Кооперативния пазар в Плевен освен плодове и зеленчуци се продават нелегално цигари и цигански гласове.

Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за региона Красимир Каракачанов при срещите си с клиенти и търговци на пазара.

Не се лъжете от табелата „Кооперативен пазар“, тук върви необезпокоявано и нелегалната търговия с цигари и гласове, каза той.

Каракачанов обясни, че търговците, които се препитават с легална търговия на пазара, са хора с висше образование. Един от тях е бившият директор на Военно-историческия музей, който сега се препитава с търговия на кожарски изделия.

Хора с висше образование и квалификация са принудени да се занимават с търговия, защото за тях няма работа, посочи водачът на листата на Патриотичния фронт за 15 МИР - Плевен.

В същото време, на същия този пазар се продават нелегално цигари, както и цигански гласове за изборите, възмути се той.

През цялото време на обиколката на кооперативния пазар кандидатите за народни представители от Патриотичния фронт не забелязаха нито един полицай, който да следи за реда.

Това са парадоксите в България и на българската политика до момента, възкликна Каракачанов и посочи, че това категорично ще бъде променено, когато „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ управлява страната.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *