Народният представител Мария Цветкова и общински съветници от ВМРО проведоха срещи с жители в област Ямбол

Народният представител Мария Цветкова и общински съветници от ВМРО проведоха срещи с жители в област Ямбол

18 декември 2019  |   0 коментара

В приемния си ден народният представител от ВМРО Мария Цветкова се срещна с жители от своя избирателен район - Ямбол. Заедно с общинските съветници от ВМРО в община Тунджа Георги Георгиев и Пейо Пеев посетиха две от големите села в Ямболска област - Маломир и Ботево.

Кметът на с. Маломир Тодор Налбантов, който е от ВМРО и на местните избори през октомври спечели убедително доверието на хората, ги запозна с най-наболелите проблеми на селото.

Депутатът Мария Цветкова и общинските съветници от ВМРО изслушаха въпросите на жители на Маломир и обещаха да съдействат с каквото могат за разрешаването на най-неотложните проблеми - подмяната на водопроводната система, ремонтите на площада, читалището и селската църква, строена през 1876 г., която от много години е в окаяно състояние.

Нужда от ремонт на купола има и храмът „Рождество Богородично” в село Ботево, който посетиха представителите на ВМРО. Те се срещнаха с кмета Георги Танев и с жители, които им сигнализираха за проблем с незаконно изсичане на горите, недостатъчен полицейски надзор, липса на „легнали полицаи“ на пътя до училището и необходимост от камери, които да предотвратят пътни инциденти.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *