Народният представител Йордан Йорданов засади дръвчета в детска градина

Народният представител Йордан Йорданов засади дръвчета в детска градина

25 април 2018  |   0 коментара

Народният представител от ВМРО и парламентарната група на Обединени патриоти от Осми Добрички многомандатен избирателен район Йордан Йорданов засади дръвчета в детски заведения в Тервел и в двора на кметството в тервелското село Честименско. Поводът бе Денят на Земята – 22 април. Така той и местните структури на ВМРО се включиха в националната кампания „Зеленото е родолюбие“.

Народният представител се срещна с колектива на Детска градина „Детелина” в Тервел и засади дръвчета в двора на забавачницата. Последва среща в Центъра за подкрепа и личностно развитие „Малкият принц”. Депутатът се срещна и с жители на село Честименско и посети местния храм.

Честване на 142-годишнината от Априлското въстание организира местната организация на ВМРО в Тервел в присъствието на Йордан Йорданов. Връчена бе награда на осмокласника Георги Тодоров от Професионалната гимназия по техника и облекло „Дочо Михайлов”. Талантливият младеж спечели конкурс за рецитиране на Ботеви стихове „Моята молитва”, организиран от ВМРО – Тервел. На честването на годишнината от Априлската епопея стихове рецитира и Стоянка Костова.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *