Народният представител Борис Вангелов връчи членските карти на новите членове на ВМРО в с. Николаево

Народният представител Борис Вангелов връчи членските карти на новите членове на ВМРО в с. Николаево

10 октомври 2018  |   0 коментара

Народният представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Борис Вангелов и областният координатор на ВМРО за Сливен д-р Спас Спасов тържествено връчиха членските карти на новите членове в местната партийна структура в село Николаево, общ. Сливен.

Това се случи по време среща на актива на местната организация с народния представител. Борис Вангелов разговаря с членовете на ВМРО относно предложенията, които подготвят Патриотите в парламента, за т.нар „социална кошница“, включваща продукти от първа необходимост. Идеята е да се изготвят законови предложения, с които да се сложи таван на надценката на търговците.

Като заместник-председател на комисията по отбрана Вангелов разкри пред хората какви са предложенията, които се разглеждат, за закупуване на нов военен самолет за нуждите на българската армия.

Пред хората Борис Вангелов декларира, че ВМРО, като част от коалицията „Обединени патриоти“ – участващи в управлението на държавата, продължава да отстоява основните акценти от програмата си. Това са увеличението на пенсиите и въобще повишаване доходите на българските граждани.

След приключване на срещата домакините от ВМРО – с. Николаево показаха на Вангелов чешмата в селото, която е строена по римско време. Тя е свързана с историята на населеното място. Около нея първоначално е създадено селище, което впоследствие се разраства до сегашното село Николаево.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *