„Народен съюз – ВМРО - Обединени патриоти“ влиза в битка за Перник

„Народен съюз – ВМРО - Обединени патриоти“ влиза в битка за Перник

18 септември 2015  |   0 коментара

Димитър Колев получи подкрепата от редица идеологически утвърдени партии и бе издигнат за кмет на Парник.

Това бе съобщено по време на пресконференция, водена от представители на ръководството на различните формации - Юлиан Ангелов, организационен секретар на ВМРО, председателят на Земеделски народен съюз Румен Йончев и заместникът му Явор Хайтов, Светлин Танчев, съпредседател на коалиция ‚Народен съюз“, и Драгомир Драганов – председател на „Гергьовден“.

Коалицията „Народен съюз – ВМРО - Обединени патриоти“ си поставя амбициозната цел да стигне до балотаж, отчитайки реалната възможност нейният кандидат Димитър Колев да бъде избран за кмет на Перник.

Юлиан Ангелов, който е и депутат, посочи като фундамент в политиката на ВМРО отстояването на сигурността и правото на достоен живот на всички български граждани. Перник е град с потенциал, който трябва да се развива.

Участниците в пресконференцията посочиха, че не се категоризират като лява или дясна коалиция, а като център, който да помага и да служи в интерес на перничани.

Димитър Колев е работил добре с всички участващи в коалицията партии и с годините е доказал, че милее за Перник и винаги се бори за по-доброто развитие на града.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *