Над 200 младежи се срещнаха с лидерите на коалицията

Над 200 младежи се срещнаха с лидерите на коалицията

04 април 2014  |   0 коментара

В България има нужда от патриотизъм като национална политика и начин на поведение на тези, които ни управляват. Няма ли го разбирането, че трябва да се инвестира в хората, да се създават работни места, тогава нищо не работи – нито икономика, нито образование. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов пред жителите на Девня.

Заедно с представители на „България без цензура“, ЗНС и „Гергьовден“, членове на ВМРО от Русе и Варна се срещнаха с над 200 младежи. Посещението в Девня бе част от националната обиколка на коалиционните партньори за повдигане на самочувствието на българите. На сцената по традиция се качиха и певицата Деси Добрева и танцовия ансамбъл на Нешка Робева.

Нужна е нова вълна в българската политика – старите муцуни трябва да се оттеглят. Българските региони се ограбват за сметка на няколко фаворитизирани. София усвоява толкова фондове, колкото цяла Северозападна България. Трябва нова концепция, така че всеки регион да усети грижата на държавата. Всичко трябва да започне отначало – с родолюбие и отговорност, допълни Веселинов.

По традиция Росен Петров откри концерта с реч, в която припомни достойното минало на българския народ и подчерта, че българите заслужават достойно бъдеще.

Ако подкрепите нашата коалиция, ние ще поискаме предсрочни парламентарни избори. Целта ни е трите партии на статуквото  - ГЕРБ, БСП и ДПС, да бъдат извадени за дълго време от властта, а защо не и завинаги, призова лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Нашето самочувствието идва от бъдещето на България – нашите деца, от майката с дете в инвалидна количка, от възрастния човек с увреждания, каза Калина Крумова от „Евромайки“. Тя риторично попита колко е разстоянието от София до Девня и сама отговори – 20 години, колкото са и от Брюксел до София. А дали могат да бъдат наваксани ще зависи от всички вас, заключи тя.

25 години сме в ролята на вълка от приказката „Болен здрав носи“ и носим болните политици на гърба си. Нека на 25 май да извадим гнилата ряпа на политическата сган на прехода, призова Ангел Славчев, заместник-председател на ББЦ. Той раздаде на децата в залата книги с български народни приказки.

Младите трябва да живеят в една по-добра България, беше коментарът на  Нешка Робева.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *