Младежи от Дибич в инициативата на ВМРО „Зеленото е родолюбие“

Младежи от Дибич в инициативата на ВМРО „Зеленото е родолюбие“

12 юли 2019  |   0 коментара

Младежи от Дибич поеха почина на ВМРО - Шумен и окосиха тревните площи в селото, които бяха занемарени поради бездействието на местната власт. Припомняме, че ВМРО в цялата страна провежда акции „Зеленото е родолюбие“ за опазване на природата и чистотата на местата, в които живеем.

Когато тези, които сме избрали да ни управляват и да решават местните проблеми, не изпълняват задълженията си, е необходимо хората да вземат в своите ръце нещата и да направят необходимото за създаването на чиста и уютна среда в собственото си населено място, заявяват от структурата на партията в шуменското село Дибич.

Добре, че в с. Дибич има съзнателни млади хора, които поемат инициативата и отделят от свободното си време, за да свършат нещо полезно за местната общественост. Това е най-ясното доказателство, че в нашата родина се формира гражданско общество, защото приемането на проблемите на другите като собствени проблеми е това, което ни определя като нация. Хвала на такива млади хора, допълва председателят на ВМРО – Дибич Нети Велкова.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *