Младежите от ВМРО – София: Не искаме гей парад в нашия град!

Младежите от ВМРО – София: Не искаме гей парад в нашия град!

07 юни 2019  |   0 коментара

В края на тази седмица жителите и гостите на столицата отново ще станат свидетели на най-ниско моралното събитие от годината, наречено „София Прайд“. За дванадесети пореден път една групичка от сексуално неориентирани мъже и жени ще блокират със своите розови камионетки и истерично-анемични крясъци центъра на София. 

Това пишат в своя позиция младежите от ВМРО – София.

За пореден път ще бъдем изправени пред лицемерието на розовите ЛГБТИ активисти, или както там се наричат, защото е смешно да имаш претенции за промяна в законодателството, когато не си направил труда си да дадеш предложения там, където трябва, а не по софийските улици. За пореден път ще трябва да гледаме сексуалните влечения на ЛГБТИ общността по улиците на София. Влечения, които са нетрадиционни за България, влечения, които нас не ни касаят – дръжте си ги у дома, изразяват възмущението си от младежката организация.

Според младите във ВМРО дванадесетият гей парад, няма да изневери на себе си и отново ще засипе столичните улици с политически претенции, замаскирани като неестествени и обществено заклеймени искания. За съжаление тазгодишната гей пропаганда започна далеч преди обществото да си спомни с омерзение, че улиците на най-големия град в България отново ще бъдат покварени от изнежени фундаменталисти.

Кампанията започна още през декември миналата година, когато много училища в страната бяха заляти от листовки, визуализиращи „хомосексуалната любов“. Тази епистоларна, подплатена с картинки пропаганда на обществено отречени ценности не подмина и Софийския университет „Св. Климент Охридски“. В началото на март на изложение на студентските клубове в СУ активисти на ЛГБТИ центъра открито рекламираха идеите и позициите му. Жертва на гей пропагандата стана и филмовият фестивал „София филм фест“, в програмата на който бяха включени противоречивите филми „Да се разкриеш“ и „Полиленд“. Тези филми, които показват индивиди с нетрадиционна сексуална ориентация, разказващи за своето героично снемане на булото около сексуалните им предпочитания, всяха смут и подозрителност сред обществото, заявяват младите патриоти.

Както тогава, така и сега ние, младежите от ВМРО, категорично се противопоставяме на подобен вид обществено нетрадиционна идеология и пропаганда и настояваме за недопускане на провеждането на този „парад“, който не постига нищо, освен отвращение в нормалното традиционно семейство, което се състои от баща, майка и дете, завършва позицията.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *