Милен Михов: Търново може да стане IT столица на България

Милен Михов: Търново може да стане IT столица на България

19 октомври 2019  |   0 коментара

Кандидатирам се за кмет на Велико Търново на първо място, защото съм търновец. Освен това зная историята на проблемите, които имат търновци. Това сподели в студиото на „Още от деня“ по БНТ Милен Михов, кандидат за кмет на Велико Търново от ВМРО-Българско национално движение с № 34 в бюлетината.

Сред моите приоритети ще бъдат образованието, комуникациите, транспорта, канализацията и всички проблеми, свързани с паркирането, допълни той.

Промяната за Велико Търново трябва да дойде с привличането на инвестиции. Смятам, че Търново може да стане IT столицата на България, защото в града има над 120 фирми от IT сектора, в които работят много млади хора, така че това е перспективата. А и Търново е хубаво място за живеене, увери кандидатът за кмет.

Това не е популизъм. Почти всички наши конкуренти приеха тази идея. В Пловдив това беше реализирано, както и в една малка община като Златарица. Така че това е реалистично постижение, коментира Михов идеята за безплатни детски градини в старопрестолния град.

Гледайте цялото участие във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *