Михов в Елена: Опонентите ни изостават от времето си, лутайки се между Москва и Брюксел

Михов в Елена: Опонентите ни изостават от времето си, лутайки се между Москва и Брюксел

17 март 2017  |   0 коментара

Кандидатите за народни представители от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 4 МИР – Велико Търново доц. Милен Михов, водач на листата, Иван Димитров и Кирил Кирилов, четвърти в листата, посетиха град Елена.

С молебен за успех и развитие на България започна срещата на кандидатите за народни представители с жителите на общината.

На организираната предизборна среща доц. Михов заяви, че пророчествата на всички партии на статуквото за разцепление сред Обединените патриоти не се сбъдват и няма да се сбъднат, защото е дошло време, в което обединението в името на България е единственият верен ход за развитие на страната.

Те изостават от времето си, лутайки се между Москва и Брюксел, а ние ще успеем, защото се държим като български политици и български държавници, поставяйки националните интереси над всичко, заключи доц. Михов.

Ние сме тук не за да обещаваме, а за да диктуваме решаването на проблемите на хората. Докато някои строят магистрали – Вие, живеещите в малките общини и в малките населени места, се чудите как да свързвате двата края, посочи от своя страна Кирил Кирилов.

Той припомни, че с годините всички управляващи начертаха пропаст между развитието на Северна и Южна България, не погледнаха по-далече от жълтите павета и абдикираха от ангажимента си към българския народ.

Ние от „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ стоим твърдо на позицията, че е крайно време да сложим край на това безобразие и няма да отстъпим от позициите си по отношение на доходите, сигурността и развитието на страната. Днес се говори много за Европа на две скорости, а всъщност България сякаш отдавна се движи на задна скорост, обясни Кирилов.

Затова на 26 март, гласувайки с №1 7, всички ние ще сложим началото на истинската промяна в управлението на страната – промяна, продиктувана от българите и водена от българския национален интерес, заяви Кирил Кирилов, четвърти в листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 4 МИР – Велико Търново.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *