Министерство на отбраната предостави предпазни маски за водачите в столичния градски транспорт

Министерство на отбраната предостави предпазни маски за водачите в столичния градски транспорт

19 март 2020  |   0 коментара

Благодаря на Министерство на отбраната - специално на министър Красимир Каракачанов и на началника на кабинета му Илия Налбантов, които се отзоваха на искането на Столична община да бъдат предоставени предпазни маски за градския транспорт на Столична община.

Това написа в социалната мрежа председателят на комисията по транспорт в Столичния общински съвет Карлос Контрера. Ето какво споделя още той:

Днес маските бяха доставени на Столичен автотранспорт и Столичен електротранспорт с помощта на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ и разпределени по гаражите. Предпазните средства ще бъдат раздадени в гаражите и депата с инструкции за поддържането и почистването им и срещу подпис.

Продължаваме снабдяването на транспортните оператори с предпазни средства, продължаваме дезинфекцията на транспортните средства и пероните на метрото, уверява шефът на транспортната комисия.

Работещите в обществения транспорт са една от професионалните групи, които са на първа линия и трябва да оценяваме труда им, категоричен е Контрера.

Отново благодаря на армията, че се отзова и оказа помощ на обществения транспорт в този напрегнат момент, завършва той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *