Милен Михов: Пресечната точка е законът, правилата и прилагането им за всички български граждани

Милен Михов: Пресечната точка е законът, правилата и прилагането им за всички български граждани

09 януари 2019  |   0 коментара

Не мога да приема тезата, че винаги това става като битов конфликт, защото във всеки от тях, започнал невинно, следва събиране на голяма тълпа и следва нападение срещу полицаи, лекари, работници, а сега виждаме и срещу военнослужещ. Този инцидент ми прилича на провокиран, търсен и организиран.

Така депутатът от „Обединени патриоти“ и заместник-председател на ВМРО доц. д-р Милен Михов коментира в „България сутрин“ по „България ОН ЕР“ инцидента във Войводиново.

Народният представител от ВМРО каза, че етническо противопоставяне и ескалация няма да има. Той е на мнение, че българите са достатъчно толерантни, но и в същото време и достатъчно решителни да наложат ред в собствената си държава чрез силата на закона.

Само в последната половин година ще спомена подобни случаи за насилие имаше в градовете: Сливен, Велинград, Нова Загора, Благоевград. Не мога да приема тезата, че се разиграва битов конфликт. Във всеки от тези конфликти, започнал невинно, следва събиране на голяма група и нападение. Нападенията в последната половин година са срещу полицаи, лекари, а сега виждаме и срещу военнослужещ. Чест прави на българския войник, че не е замахнал два пъти, категоричен бе Михов.

Пресечната точка е законът, правилата, прилагането им безкомпромисно, независимо срещу кого - не нашите хора, не Вашите хора, а за всички български граждани, заяви заместник-председателят на ВМРО.

Гетата трябва да се махнат. Полицията си свърши работата, разследването върви нормално и всеки ще си носи наказанието. Навсякъде, където има незаконни постройки, трябва да бъдат махнати. Общините имат подкрепата на властта, сподели воеводата.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *