Милен Михов: Има политически партии, които капсулират циганското население в гетата, и вадят политически дивиденти от това

Милен Михов: Има политически партии, които капсулират циганското население в гетата, и вадят политически дивиденти от това

01 февруари 2019  |   0 коментара

Полицията разкрива разпространители на наркотици, след което идва масов протест, организиран от общински съветник от НПСД. Тази партия е в коалиция с „родолюбците“ на Веселин Марешки. Това е партия, която изповядва радикалния ислям. Тази случка показа кой се храни политически от гетата – това са партии за „права, достойнство и свободи“. Гетата не спазват законите на държавата, коментира депутатът от ПГ на „Обединени патриоти“ доц. д-р Милен Михов пред Bulgaria ON AIR.

Очевидно е, че тази случка доказва няколко неща. Кой на практика има интерес от гетата, кой се храни политически от гетата? Има политически партии, които всъщност капсулират циганското население в гетата, и вадят политически дивиденти от това, категоричен бе Михов.

Във връзка с искането на оставката и протестите срещу Красимир Каракачанов заместник-председателят на ВМРО каза, че този процес илюстрира идеята за паралелната държава – държавата в гетата, която не спазва законите, която има правото да бъде свободна от задълженията на всички граждани.

Обществото отдавна очаква такива акции. Дали преди изборите или след изборите, в дадения случай, не говорим даже и за някаква случка в гетото, а за група, разпространяваща наркотици. Такива акции не трябва да се разглеждат кампанийно. Припомням, че г-н Каракачанов и ние от ВМРО, подготвяме програма, която има и такива мерки - за борба с гетата, като разсадник на криминални проявления, като места, където търговията с наркотици, проституцията и трафика на хора заема много важно място. Това са проблеми, които не могат да бъдат оцветени политически, така завърши разговора доц. д-р Милен Михов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *