Милен Михов: Бузлуджа е съкровище! Не бива да се превръща в партиен символ

17 юли 2017  |   0 коментара

Нужен е широк дебат дали да бъде премахнат „клас прослужено време“, каза депутатът

Това е стара идея на Валери Симеонов. Той е дълбоко убеден в тази стъпка, икономисти и финансисти ги споделят, но има и много мнения против. Според мен трябва да има широк дебат за премахването на клас прослужено време.  

Това коментира Милен Михов – народен представител от Обединени патриоти и заместник-председател на ВМРО, в ефира на „Денят на живо“ по Канал  3.  

Това не е нова тема! Тя се обсъждаше и в предишния кабинет. Смятам, че не сега трябва да прилага. Ще вземем решение в коалицията, каза още той.

Нашата позиция за сградата на връх Хаджи Димитър, както е истинското име на връх Бузлуджа,  е ясна. Не може това съоръжение да бъде давано на БСП или на една партия. Това цялото беше една пи ар акция на БСП, разясни той позицията на Обединените патриоти относно чинията на Бузлуджа.

Община Казанлък работи активно за Бузлуджа. Този обект да бъде предоставен на общината или друга възможност е самата сграда е в националния парк Шипка-Бузлуджа и като част от него да бъде ремонтиран и развиван.  На 30 юли се готви открит форум за бъдещето на Бузлуджа, където да се формулират идеите.

Имаме едно съкровище! Да не го даваме на БСП, за да го превръща в партиен символ, призова депутатът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *