Местен, свестен и известен ще е кандидат-кметът на ПФ за Шумен

Местен, свестен и известен ще е кандидат-кметът на ПФ за Шумен

08 юни 2015  |   0 коментара

Номинациите за общински съветници и кандидат-кметове вече са приключили, но едва към края на юни или в началото на юли ще съобщим имена. Това заяви на пресконференция в Шумен заместник-председателят на ВМРО и народен представител от Патриотичния фронт Искрен Веселинов.

Партньорите от Национален фронт за спасение на България и ВМРО са стигнали до решение да се явят с единна листа за общински съветници и общ кандидат за градоначалник на Шумен.

Ще заложим на формулата „местен, свестен и известен“ при избора на кандидат-кмет, със сигурност не трябва да е участвал в местното управление, но трябва да бъде достатъчно компетентен за длъжността, за която е предложен. Така Искрен Веселинов обобщи визията на бъдещия кандидат-кмет на Патриотите. 

Ще имаме собствени кандидатури за кмет в по-големите общини, включително Велики Преслав и Нови пазар, но конкретни имена все още не можем да оповестим, допълни Деан Станчев, координатор на ВМРО за Шумен.

Кандидатурите ще бъдат обявени след заседание на политическия съвет на коалицията.

От Патриотичния фронт се надяват да вкарат поне 3-ма общински съветника в местния парламент след изборите наесен, а кого ще подкрепят на евентуален балотаж ще се реши, когато се видят резултатите.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *