Мария Цветкова: Християнското семейство е основна ценност

Мария Цветкова: Християнското семейство е основна ценност

22 април 2019  |   0 коментара

Една от битките, които поведе водачът на нашата листа Ангел Джамбазки, е тази срещу джендър идеологията.

Това каза в ефира на ТВ Европа журналистът Мария Цветкова – кандидат за евродепутат от листата на ВМРО – Българско национално движение. Тя и третият в листата Александър Сиди, който е народен представител от ВМРО, коментираха каква кампания ще водят, кои са силните страни в листата на партията за евроизборите и други актуални събития от политическия живот в България.

Цветкова посочи безспорната статистика, че Ангел Джамбазки е най-дейният българин в сегашния ЕП и е в ТОП 10 по активност сред всичките над 751 депутати в Еворпарламента.

Тя е категорична, че трябва да води битка срещу налагането на джендър идеологията. Защото по думите ѝ това явление е в разрез с традиционните християнски ценности на българския народ. Освен мигрантите, налагането на джендър идеологията е другата голяма битка, която стои пред нас като българи, коментира Цветкова.

Ние в ЕП ще отстояваме именно българското, нашите ценности, ние сме против натрапването на хомосексуалността, не бива такъв модел да се насажда у обществото като нещо нормално. В Германия например в актовете за раждане бе въведена възможността да се пише трети пол. Във Франция във формулярите за училище беше променено да пише вместо майка и баща родител 1 и родител 2. За нас християнското семейство е основна ценност,  категорична е Мария Цветкова.

Сиди от своя страна допълни по темата, че битката, която водят хората с различна сексуална ориентация не е за техните собствени права. Това всъщност е битка за промяна на съзнанието на хората и обществото, обясни той. Александър Сиди даде пример с изложбата в Пловдив, срещу изложбата в Пловдив, срещу която патриотите възроптаха – чрез снимки се опитват да противопоставят прекрасната и чудесна, цветна  фотография от гей парад на мрачната, тъмна, мътна, черна фотография с християнския кръст.

Ясна е тезата, пунктът и контрапунктът.Това е налагане на нова идеология. Аз нямам проблем, когато има въпрос за защита на права, да седнем и да говорим. Но те не искат това. Те искат да парадират по улиците и по изложби, коментира народният представител.

Александър Сиди натърти, че в северните държави, където официално са приети гей браковете, сега вече тече друга битка – за узаконяване на инцеста. Това ли искаме и тук, запита той.

Сиди е категоричен, че защитата на традиционните християнски ценности не е игра със страха на хората, а защита на това, което искат привържениците, симпатизантите и гласоподавателите на ВМРО.

Проследете целия разговор във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *