Мария Цветкова: Без компромис с беззаконията в „Младост“

Мария Цветкова: Без компромис с беззаконията в „Младост“

11 октомври 2016  |   0 коментара

Ще бъдем безкомпромисни с беззаконията в района, а „Младост“ ще придобие патриотичен облик.

Това заяви кандидатът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за кмет на района „Младост“ Мария Цветкова след регистрацията на кандидатурата ѝ в Общинската избирателна комисия – София.

Документите за регистрацията бяха внесени от заместник- председателя на НФСБ Данчо Хаджиев и областните координатори на трите партии Стоян Стоянов (НФСБ), Станил Станилов (Атака), Владимир Митов и Стефан Грънчаров (ВМРО).

Мария Цветкова увери, че ще води честна, позитивна, но и безкомпромисна кампания.

Ще бъдем безкомпромисни с беззаконията в района, с нарушаването на столичните наредби, обществения ред и сигурността на гражданите, с безконтролното застрояване на зелени площи и детски площадки, с липсата на осветление и навременно сметосъбиране, както и в целите си „Младост“ да придобие патриотичен облик, заяви тя.

През последните девет години ГЕРБ доказа, че не може да управлява качествено района като даде предимство на бетонното строителство и автомобилите. Ако „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ управляваме „Младост“, районът ще бъде разчистен от незаконните цигански постройки, движението на каруци по централните булеварди, ще има повече зеленина и места за спорт, допълни кандидатът за кмет на „Младост“.

Мария Цветкова е наясно с проблемите на „Младост“ и на Столичната община, защото от години е съвсем близо до болките на гражданите по отношение на градската среда и на живота в огромните жилищни комплекси и панелните гета за населението, които не дават качество на живот, а задълбочават проблемите на гражданите. Именно за тях сегашните и предишните управници не могат да намерят решение на жизнените въпроси. Смешно е да се говори, че София е най-добрият град за живеене, ако живееш в квартал „Младост“ или в друг голям комплекс, заяви Хаджиев.

Мария Йорданова Цветкова – на 41 години, от 16 години живее в столичния район „Младост“, омъжена, има дъщеря на 14 години. С две висши образования - магистратура по Международна журналистика в Софийския университет „Свети Климент Охридски“ и Национална спортна академия. От 16 години работи в Телевизия СКАТ като репортер, главен редактор на новините и публицист. В момента води предаването „Зад фасадата“, посветено на проблемите на София и на столичани.

Наложила се като журналист, който задава едни от най-острите въпроси на български и чужди политици, ангажирана с актуални обществено-политически и социални теми.

Учредител на ПП НФСБ, член на Националния политически съвет на партията. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *