Марин Цветков с предложение за облагородяване на алея във Враца

Марин Цветков с предложение за облагородяване на алея във Враца

30 май 2019  |   0 коментара

Общинският съветник от гр. Враца Марин Цветков написа във Фейсбук страницата си, че на сесия на ОбС - Враца е получил задоволителен отговор относно озеленяване и обособяване на паркове. Във връзка с този отговор Марин Цветков е направил предложение алеята, която свързва кв. „Студентски град“ и кв. „Дъбника“, да бъде облагородена и превърната в място, където гражданите на Враца ще спортуват и отморяват.

Ето и целия текст от Фейсбук страницата на Цветков:

Врачани, след вчерашната сесия на Общински съвет  - Враца получих задоволителен отговор на поставен от мен въпрос относно къде ще се озеленява, къде ще се обособяват паркове, места за отдих и спорт.

Във връзка с този отговор отправих ново и конкретно предложение, което настоявам да влезе в този план. Това е алеята, по която стотици врачани спортуваха, разхождаха се и си почиваха. Тази алея, която свърза града ни със „Студентското градче“.

В момента там е разорана нива, която не позволява да се спортува и почива. Предложението ми е да се облагороди районът, да се възстанови настилката и да се сложат уреди за стрийт фитнес и пейки. Познавам много съграждани, които обичат да спортуват там. Зеленото е родолюбие! Ако бъде възстановена, ще е прекрасно за Враца.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *