Малките населени места са изоставени от властта

Малките населени места са изоставени от властта

25 септември 2014  |   0 коментара

Бурно събрание посрещна кандидатите на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в най-малкото плевенско село Бресте.

Селото има 400 жители. Те посрещнаха в препълнен салон водача за Плевенско Красимир Каракачанов, както и кандидат-депутатите от листата на Патриотичния фронт.

Местните хора бурно коментираха липсата на внимание към малките селища от страна на кандидатите за власт. „От избори на избори идват“, жалваха се хората и благодариха на Красимир Каракачанов, че е намерил време да отиде и в тяхното село.

Споделиха, че живеят трудно с малките пенсии и липсата на работа и сигурност за домовете си. Младите са на гурбет в чужбина, а малкото останали едва свързват двата края.

В селата хората имат едни и същи проблеми, заяви Красимир Каракачанов. „Няма полиция, няма здравен пункт, няма работа за младите хора, а за болните липсва медицинска грижа. Затова се чувстват буквално изоставени от държавата. Тъжно е като си помислиш, че това са хора, работили по 45-50 години и отдали младостта и здравето си по фабрики и предприятия, които сега са разрушени или продадени на безценица. В това отношение община Червен бряг е пример на такова бандитско разграбване, а виновниците не само не са наказани, но сега отново искат властта, за да управляват.“

Присъстващите на срещата изразиха категоричната си подкрепа за водача на листата – Красимир Каракачанов. Благодариха му, че е отишъл при тях, пожелаха му успех, но го и предупредиха, че ще следят за изпълнение на дадените от него и от останалите кандидати предизборни обещания.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *