Лазаров: Фундаменталистки призиви заливат мрежата, ДАНС спи

Лазаров: Фундаменталистки призиви заливат мрежата, ДАНС спи

24 септември 2014  |   1 коментар

Джихад е нашият живот. Под сянката и законите на Шериата. Ние защитаваме с меч Аллах и неговия пратеник.

Тези и други фундаменталистки послания пеят джихадистите на разпространен в мрежата клип. А те не са от Ирак, Сирия, Саудитска Арабия или Катар. Те са жители и граждани на мотора на Европейския съюз - Германия. Не знам в кой немски град се развива действието и не знам дали искам да разбирам, но заплахата за Европа и в частност за нас, българите, от тези муджахидини не трябва да отминаваме с пренебрежение.

Това пише председателят на столичната организация „ВМРО – Братя Миладинови“ Димитър Лазаров.

Лазаров е кандидат за народен представител в 23-ти софийски избирателен район от листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“

Той е направил проучване във „Фейсбук“, като е открил, прегледал и проследил публикациите на различни лица, свързани с ислямската идеология. Едно от публикуваните видеа е било свалено, след като бе показано в медиите.

Ето какво разкрива Димитър Лазаров:

В профила в социалната мрежа на пазарджишкия имам Ахмед Муса, осъден от българския съд на 4 години лишаване от свобода за проповядване на радикален ислям и антидържавна идеология, се появиха клипове на мъже с тениски, на които има изобразено знамето на терористичната организация „Ислямска държава“. Разглеждайки приятелите му, открих около 10 профила на хора, снимали се със знамена на ИД, някои от тях изписали имената си на арабски. По фрапиращото е че, те са от Пазарджик и Харманли.

Питам се структурите на ДАНС до кога ще чакат да се занимаят с тези хора, демонстриращи съпричастността си към една организация, официално обявена за терористична. Може би докато не стане прекалено късно, когато бъде обявено съществуването на „Ислямска държава на Балканите“, пише в заключение кандидатът за народен представител.

Коментари

  • Михаела Илиева

    септември 24, 2014 в 3:05

    Да очакваме правозащитниците от БХК да се обявят в подкрепа на свободата в тенисконосенето.... Така де, всеки има право да си отправя призиви за налагане на шериат и да ползва символи на терористични организации.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *