Културен марксизъм и недопустим болшевизъм в залата на Европейския парламент

26 октомври 2017  |   0 коментара

Във вторник късно вечерта в залата на Европейския парламент се проведе един абсурден дебат. Става дума за доклад по собствена инициатива, свързан с дискриминацията на циганите в Западна Европа. В този доклад се чуха абсурдни твърдения, че в България се извършвали насилствени операции за стерилизация.

Ето какво коментира в тази връзка българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки:

Този доклад е изключително едностранчив, небалансиран и правещ неверни внушения. В този доклад се спомена дискриминация за жилищно настаняване, насилствено изселване на расова основа и разрушаване на домовете без да се даде алтернатива. Изговориха се абсурдни твърдения, че 40% от анкетираните се налага да прескачат огради, да пресичат магистрали или да се сблъскват с бездомни кучета, за да си набавят вода. Това е абсолютно несериозно. Спомена се също за болници в Унгария, Румъния и България, които разполагат със сегрегирани и неотговарящи на стандартите родилни отделения. Това нещо трябва да бъде доказано.

Чух също, че се правела насилствена стерилизация. Това е клевета и лъжа!

Колеги, тези неща са писани в ерата на Оруел. Това е културен марксизъм и недопустим болшевизъм.

Коментара на Ангел Джамбазки може да проследите във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *