Кристиян Шкварек за мотива си да приеме да е част от листата на ВМРО

Кристиян Шкварек за мотива си да приеме да е част от листата на ВМРО

27 април 2019  |   0 коментара

Беше ми отправено предложение да участвам в листата на ВМРО за тези избори като част от гражданската квота.

Това споделя Кристиян Шкварек, кандидат за европейски представител от листата на ВМРО – Българско национално движение на предстоящите избори за ЕП. Той е един от най-енергичните дейци на дясната платформа „Консерваторъ“, които искат Европа на отечествата и се обявяват против вредния либерален модел.

Ето какво пише в социалната мрежа Шкварек за мотивите си да приеме да е част от листата на ВМРО:

Реших да приема, защото:

1. Ангел Джамбазки се доказа като най-активния и полезен български евродепутат. Той не само си хващаше полетите навреме за важни гласувания, ами активно организираше отпора срещу редица опасни предложения - пакета Мобилност, пакта за миграцията, член 13 с цензурата в интернет и др.

2. Тези европейски избори няма да приличат на никои други. Мина времето, когато ги подминавахме и ги смятахме за маловажни, защото ни беше ясно, че когото и да изберем, политиката на Съюза ще бъде една и съща. 
Тези избори са решаващи за Европа, защото тя сега е разделена официално на два лагера. От едната страна са брюкселските елити, които искат замяна на европейците с имигранти. От другата страна са европейските народи, които отстояват суверенното си право да съществуват и да имат свой дом.

3. Решаващи са за Източна Европа, защото източноевропейците се пробуждат с ново самочувствие, че могат да бъдат на висотата на европейските дела. Вдъхновени от примера на Вишеградските страни, всички източноевропейци днес чупят оковите на комплекса за малоценност и осъзнават потенциала си да водят, а не само да бъдат водени.

4. Решаващи са и за България, защото нашата общност от консервативни хора ще има възможност да се преброи и да получи представителство.

Чака ни исторически избор. Не трябва да подхождаме с ниско самочувствие и да се подценяваме, а трябва да бъдем на висотата на момента и заемем достойно място в битката за Европа.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *