Красимир Каракачанов: Горна Оряховица има нужда от женска ръка

Красимир Каракачанов: Горна Оряховица има нужда от женска ръка

17 октомври 2015  |   0 коментара

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов лично агитира горнооряховчани за кандидата за общински кмет на коалиция „Националисти и патриоти обединени за Горна Оряховица” Боряна Кирилова. За това съобщава местният портал „Регионални новини“. 

През последните 25 години не само Горна Оряховица, но и цяла България, се управлява от хора с повече лични, отколкото обществени интереси. Ние предлагаме човек, който отдавна се е утвърдил в професията си, има уважението на своето обкръжение и има потенциала и виждането как да даде нов старт за града си, каза Каракачанов, разговаряйки с жителите в пазарния петъчен ден.

Боряна е човек обединяващ, който ще намери общ език с различни хора. Време е от женска ръка в града Ви, за да го подреди с грижата, с която подрежда дома си, каза воеводата.

Той допълни, че заедно с нея ще работи екип от съветници и кметове на кметства, които познават много добре проблемите на своите населени места и знаят най-добре как да ги решат.

Аз лично гарантирам, че ще направите най-добрия избор за себе си и града си, ако изберете №6 в бюлетината. Ние не обещаваме магистрали, но обещаваме внимание и грижа за всеки човек, категоричен беше лидерът на ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *