Красимир Каракачанов: В Манчестър е извършен груб терористичен акт

Красимир Каракачанов: В Манчестър е извършен груб терористичен акт

23 май 2017  |   0 коментара

Непосредствена заплаха за България няма, обяви министърът на отбраната

Това е поредният груб терористичен акт в Европа, при който загинаха млади хора. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по bTV Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, вицепремиер и министър на отбраната.

По думите му почеркът е близък до атентатите на други места в Европа и най-вероятно става въпрос за камикадзе и самоделно взривно устройство.

Военният министър обяви, че днес от 8 ч. сутринта у нас заседава Националният оперативен щаб.  Непосредствена заплаха за България няма, подчерта Каракачанов.

Според него оградата по-границата и по-строгият контрол, за които сме били критикувани от западна Европа, правят България по-сигурно място. България трябва да продължи да води политика на недопускане на големи групи мигранти, строг контрол и общежития от затворен тип, смята военният министър.

Той смята, че службите у нас си вършат добре работата, но са притеснявани от псевдоправозащитници.

Скандалът с нацистките поздрави, заради които оставка подаде зам.-министърът на регионалното развитие Павел Танев, предложен от Обединените патриоти, Каракачанов определи като политическа кампания от страна на опозицията. Лидерът на ВМРО определи кампанията като „гнусна”.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *