Красимир Богданов: Станахме свидетели на поредната груба провокация от страна на ДПС

Красимир Богданов: Станахме свидетели на поредната груба провокация от страна на ДПС

11 юни 2020  |   0 коментара

Няма как да не преосмислим участието си в това управление, след като станахме свидетели на поредната груба провокация от страна на ДПС и това, че ГЕРБ все повече угажда на прищявките на ДПС. Напук на всички коалиционни споразумения, напук на нашата програма за управление. Това съобщи за предаването на Канал 3 „Патарински LIVE” Красимир Богданов от ВМРО.

Конкретният случай беше във връзка със закона за МВР и едно от нашите фундаментални предложения за създаване на доброволни формирования и отряди за борба с организираната престъпност, битовата престъпност по селата. Това е нещо, което е изключително важно в нашата програма, то премина през всички нива на обсъждане на работни групи, на коалиционни съвети, премина през Комисията по вътрешни работи, каза Богданов.

В крайна сметка стигнахме до там, че въпреки изказванията на депутати от ГЕРБ, че ще подкрепят това предложение, дори влязоха в остра конфронтация в залата с ДПС, последва половин часова почивка, на която не знам кой с кого си е говрил по телефоните, но се стигна до едно перпетуум мобиле, обръщане на това, което беше предварително говорено и ГЕРБ се въздаржаха от гласуване, сподели той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *