Красимир Богданов подкрепи спортистите ветерани

Красимир Богданов подкрепи спортистите ветерани

11 октомври 2019  |   0 коментара

Народният представител и кандидат за кмет на Враца Красимир Богданов отново подпомогна дейността на спортистите ветерани във Враца. Средствата, които предостави, са предназначени за организирането на церемонията по награждаване на отличените през годината спортисти, треньори и юбиляри.

Събитието се провежда ежегодно в края на ноември или началото на декември. То събира интереса на спортната общност във Враца. Организаторите отдават дължимото на донеслите през годините толкова поводи за гордост и спортна слава на Враца състезатели и треньори, и на все още действащите ветерани спортисти. И занапред ще продължавам да подкрепям благородното начинание, заяви Богданов.

Той получи благодарности за направеното дарение от секретаря на Спортни дружество „Ботев“ Враца - майсторът на спорта, заслужил треньор, международен съдия по борба и почетен гражданин на Враца Илия Здравков.

През лятото народният представител от ВМРО подпомогна и участието на известната врачанска лекоатлетка Катя Семкова за пътуването и за Европейските мастърс игри за ветерани в Торино, Италия, откъдето българският отбор се завърна с нови отличия.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *