Красимир Богданов от ВМРО: Няма никакви причини вицепремиерът Красимир Каракачанов да подава оставка

Красимир Богданов от ВМРО: Няма никакви причини вицепремиерът Красимир Каракачанов да подава оставка

22 ноември 2018  |   0 коментара

Нормално е всяка една от трите партии от Обединени патриоти  да има свой представител, изтъкна той. Това каза в предаването „Тази сутрин” по bTV в сряда депутатът от ВМРО Красимир Богданов.

Не сме чули изявления след коалиционния съвет на г-н Сидеров дали държи още на своето предложение. Получавам информация, че се отказва от своето творческо предложение. Няма никакви причини вицепремиерът Красимир Каракачанов да подава оставка, неговата работа е изключително успешна, каза още Богданов.

По темата за проблемната комуникация между Обединени патриоти Богданов коментира, че комуникацията може да бъде на ниво и при заемане на различни позиции от трите лидери на партиите. Имаме модерни комуникации, които може да използваме. Настоявахме за по-добра комуникация между лидерите и аз лично не приемам комуникацията през медиите. Всичко това, мисля, поражда обществено напрежение и разногласия, дори и сред нашите избиратели и симпатизанти, посочи той.

Отговорността е споделена, което значи, че всички страни носят отговорност както Обединени патриоти, така и ПП „ГЕРБ“. Но реално ако погледнем какво се случва с програмата, то ние не сме се отклонили от нея, да има грешки, но успяваме бързо да реагираме. Трябва да се променят предложенията, които не са разбрани. Намерихме посоки на единодействие. Например данъците за екологичните такси. Има единно мнение на нашата коалиция и ще предложим на ГЕРБ да настъпят промени за еко данъка, а именно таксите да са в размер, в който гражданите да могат да го плащат, категоричен бе депутатът от ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *