Красимир Богданов: Не сме политици за един ден, ще изпълним обещаното

Красимир Богданов: Не сме политици за един ден, ще изпълним обещаното

31 юли 2020  |   0 коментара

Не сме политици за един ден, ще изпълним обещаното. Това заяви в предаването „Студио Actualno“ народният представител от „Обединени патриоти“/ВМРО Красимир Богданов. Той коментира поставените и изпълнени от Патриотите цели в управлението, пречките в процеса на работа, както и законите, които ще се защитават в пленарна зала, при подновяването на парламентарния сезон през септември.

По думите на Богданов вероятно има износване от дългото управление на ГЕРБ, а скандалите в последната една година са нагнетили обстановката. Според депутата съвсем нормално е хората да изразяват своето мнение. За „Обединени патриоти“ не е важно кои партии управляват, кой е премиер и кои са министрите - важно да изпълним това, което сме обещали. Но все още не сме изпълнили мисията, с която сме дошли, поясни Богданов.

Имаше моменти, в които нашите партньори (ГЕРБ) се отклоняваха от програмата или търсеха други плаващи мнозинства, каза народният представител.

Вече повече от година и половина концепцията на вицепремиера Каракачанов, която засяга разрешаването на проблема с маргинализираните групи, не се гледа на Министерски съвет и е буквално бойкотирана от част от министрите, изрази критика Богданов.

Ние правим компромис с това, че нещата не се случват с темповете и бързината, с която ние искаме да се случват, отбеляза Богданов и допълни, че винаги когато „Обединени патриоти“ се противопоставят на решения на управляващото мнозинство, ГЕРБ намира подкрепа в ДПС.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *