Красимир Богданов: Има събуждане на патриотизма у българина

21 юли 2017  |   0 коментара

Той заяви, че е оптимист по отношение на подписването на договора за добросъседство с Македония

Има събуждане на патриотизма у българина и партиите, които формират Обединените патриоти са допринесли в последните години да бъде съхранявана паметта за великите български подвизи.

Това каза в „Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR Красимир Богданов – народен представител от ВМРО в парламентарната група на Обединени патриоти.

Относно 114-ата годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание коментира, че това е един от най-паметните дни за всички българи.

Патриотизмът и родолюбието трябва да бъдат чисти, трябва да бъдат основани на това, което действително се е случило и което е истина за събитията, посочи Богданов.

Той се обяви в подкрепа на договора за добросъседство с Македония и заяви, че е оптимист за подписването му.

Мога да го определя като договор, който защитава българския национален интерес. Смятам, че не е от полза нито на България, нито на Македония да се намират в период на ледени отношения помежду си без почти никакви контакти на икономическо, на културно и друго равнище. Липса на такива контакти налива вода в мелниците на недоброжелателите на добрите отношения между България и Македония, посочи той.

Вижте пълния разговор във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *