Красимир Богданов: Хора с нетрадиционна ориентация са инфилтрирали ЕС и питат децата за пола им

Красимир Богданов: Хора с нетрадиционна ориентация са инфилтрирали ЕС и питат децата за пола им

22 февруари 2019  |   0 коментара

Училищната анкета, в която децата могат да се определят като „момче“, „момиче“ или „нещо друго“, е демонстрация на влиянието, което хора с нетрадиционна сексуална ориентация имат в европейските институции. Това заяви в предаването „Нещо повече“  по БНР депутатът от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Красимир Богданов.

Анкетата „Селфи“, която притесни някои родители, е изготвена от Европейската комисия и по принцип се отнася до дигиталната достъпност в училищата. Според Богданов, присъствието на споменатия въпрос не е нормално, както и едно дете да се „самоопределя“ преди пубертета.

Това подлага на голям риск устоите и обичаите на нашата страна. Това създава и несигурност в самите деца. Това самоопределяне и колоните „нещо друго“ какво целят? Цялата работа идва оттам, че хора с нетрадиционна сексуалност са внедрени в европейските институции, търсят едно процентно съотношение. Нормално е неориентирано дете, дори на шега, да попълни тази графа и от тези цифри да се каже „Ето, такъв процент от децата не се чувстват момчета и момичета, а нещо друго“. Това ще бъде условие за искане за права и привилегии за хора с нетрадиционна сексуалност, заяви воеводата, който приветства възможността България да поиска от ЕК изключване на този въпрос. За такава възможност съобщи образователният министър Красимир Вълчев, според когото, обаче, анкетата не прокарва „джендър идеология“.

В Европа сме свидетели на странен диктат на малцинството над мнозинството. Всяка неформална, маргинална група, която реши, че правата ѝ са нарушени по някакъв начин, чрез законодателни и съдебни процедури успява да си извоюва привилегии, които са добри за нея, но са в ущърб на мнозинството, смята Богданов, според когото този подход води до разпад на обществата.

Старите лидери на Европа, възпитани в спокойно време, са неспособни да реагират на сегашната ситуация. Надигането на национализма не е случайно, то е факт заради нагласите на народите, че има нужда от по-консервативна политика и съхраняване на ценностите, в които всички европейци са възпитани. Настъплението на патриотичните и националистически партии е положително за Европа в рамките на нормалните взаимоотношения, без да се стига до ксенофобия, каза Богданов.

Целият разговор чуйте в прикачения файл>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *