Контрера сигнализира: Циганин си „бере“ входна врата в „Красна поляна“

11 март 2017  |   0 коментара

В писмо до Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) председателят на групата с общински съветници „Патриоти за София“ Карлос Контрера оповестява за извършено престъпление в блок 241 в столичния квартал „Красна поляна“.

За запис от охранителна видеокамера се вижда как млад циганин си „бере“ вратата на блока. Идва, откача я и си тръгва. За този „цвят на нацията“, малолетен бандит, единственото бъдеще е в изправителен дом и после затвора, заявява Контрера в личната си страница, в което е качено и видеото.

Този няма да стане нищо повече от един млад рецидивист. Изпращам видеото на компетентните полицейски органи. Да го установят, да го задържат. Да намерят така наречените родители на този малък циганин. Да им отнемат родителските права, а този ловък крадец да бъде въдворен в институция за поправяне на неговото поведение, настоява общинският съветник.

Видно от кадрите е, че без санкции и репресии няма как да стане. Днес краде врата, утре ще убие човек. Очевидно е, че въпросният малолетен вече е завършен криминал. Въпрос на време е да извърши и по-тежки деяния. А неговите родители - родителските им права трябва да бъдат отнети, а всички социални плащания, които получават – спрени, категоричен е Контрера.

Той посочва, че очаква от компетентните органи навременни действия и резултати.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *