Когато в Гърмен удари, в София гърмът ехти...

Когато в Гърмен удари, в София гърмът ехти...

01 юни 2015  |   0 коментара

Автор: Стефан Грънчаров, организатор на ВМРО, баща на малко дете

Днес е 1-ви юни, ден на детето. Нормално е всеки един родител да прекара деня със своята скъпа рожба. Нормално е да заведеш детето си в парка, на сладкарница, в зоопарка. За всички българи, които днес са избрали последното, са разбрали защо утре в 12 часа в центъра на община Гърмен ще има протест срещу безнаказаността на циганската престъпност.

Днес, в деня на детето, Софийската зоологическа градина обявява безплатен вход за всички деца. Похвално, но уви циганите решили да посетят зоокъта възприемат думата БЕЗПЛАТНО - за всичко. Още от сутринта групи цигани влизат без билет и въобще не се съобразяват със забележките на охраната. Малко след първите инвазии, апаратурата (на стойност над 40 000), непропускаща посетителите без билет вече е счупена. По обяд нещата стават нетърпими.

Част от посетителите се възмущават от циганската наглост. Охранителите правят опит да овладеят обстановката, но вместо това получават заплахи, а някои цигани налитат дори на бой.

След намесата на директора на зоопарка са отворени всички врати само и само да не се стигне до по-голям инцидент. За пореден път се вижда наглостта на хора, които се изхранват единствено от социални помощи и живеят на гърба на целия български народ. Вътре в самата градина има редица изпочупени клони, а свидетели споменават, че животните са замеряни с камъни.

Необходимо ли е децата ни да стават свидетели на такива сцени. Такова ли възпитание ще им дадем? Какъв е отговорът на въпрос на малко момче към майка му - защо ти плащаш, а други влизат безплатно? Кога правилата ще са една за всички? Кога законите ще важат за всички граждани на Р България с еднаква сила?

Надяваме се, че много скоро държавата ще стане пак Държава, а не този разграден двор, в който живеят турци, цигани, арменци, а напоследък афганци, иранци, сирийци, китайци и други, но единствените, които са дискриминирани и нямат права са българите.

Нека да не гледаме само в предстоящите на есен местни избори, а да видим едно по-далечно бъдеще и да си отговорим всички заедно на въпроса какво бъдеще заслужават децата ни?

Благодаря на Телевизия „България 24“ за подадената информация и снимков материал.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *