Коалицията под  № 28 изпълнява обещанията си

Коалицията под № 28 изпълнява обещанията си

30 април 2014  |   0 коментара

Ние, за разлика от другите политици, обещаваме само неща, които можем да изпълним. Днес сме при вас, за да изпълним едно обещание. С тези думи председателят на Националната женска организация на ВМРО д-р Султанка Петрова се обърна към жителите на старозагорското село Калитиново.

Коалиционните партньори от „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ осигуриха средства и закупиха карти за пътуване на 5 ученика от селото, които са от социално слаби семейства. Младежите ще могат успешно да завършат учебната година с подкрепата на „България без цензура“ и ВМРО.

Абитуриентката Диана Янкова получи 3 официални рокли и 2 комплекта бижута, с които да посрещне празниците по завършване на своето средно образование.

Благодаря на г-жа Рада Коджабашева, кандидат за евродепутат, и на г-жа Султанка Петрова от ВМРО. Тяхната лична подкрепа ми дава възможност да сбъдна мечтата си. Искам да стана лекар и да помагам на хората от своята общност, които са бедни и болни, сподели младото момиче.

През тази година Диана завършва вечерното училище в Стара Загора и се надява да продължи образованието си в Медицинския университет в града.

В края на месец март дамите от ВМРО и ББЦ посетиха с. Калитиново, за да се срещнат с част от живеещата там циганска общност. Жените от селото споделиха, че не искат социални помощи, а работа. За тях не по-малък проблем е и невъзможността децата им да получат образование.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *